Barnpassning

Barnvakt :

Vardagar: 170 kr/tim 

Helger: 180 kr/tim

Högtider: Fr 185 kr/tim 

 

Kontakta

0727170067

Vardagar 09:00 - 19: 00

Helger 10:00 - 17:00. 

Mail: info@nordicholisticcare.se

Om oss

På Nordic Holistic Care vill vi erbjuda de bästa barnvakterna utifrån familjens önskemål och behov. Därför strävar vi efter att kunna tillgodose allt. Vi finns tillgängliga varje dag för er och barnvakterna. Vid akutfall går det alltid att ringa dag som natt. Dessutom har alla våra barnvakter gott en HLR kurs för att öka säkerheten för era barn.

 

Hur går det till hos oss? 

När vi får in våra ansökningar från olika barnvakter träffar vi dem alltid för intervju. Vi tycker det är viktigt att träffa våra barnvakter i verklighet istället för att använda oss av elektroniska hjälpmedel för en intervju. 

Sedan kontaktar familjen oss, efter att vi fått en överblick av familjens behov återkopplar vi till familjen med en barnvakt som passar in i just den familjen. Därefter bokas ett möte där barnvakten och familjen får träffas. 

Vi på Kidztime finns tillgängliga för barnvakten och familjen under denna process, det är kostnadsfritt fram till barnvakten börjar arbeta (tillfället efter mötet mellan barnvakt och familj). Vi skickar sedan ut en faktura tillsammans med en tidsrapportering från barnvakten, allt sker digitalt därför behövs inget extra skrivas under.  

Vi erbjuder även städ efter fester och kalas av våra erfarna städare i företaget som hanterar stora som små städ.